ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Σαρλίζ Θέρον έκλεψε για ακόμα μία φορά την παράσταση με το που πάτησε το πόδι της στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών.
Η διάσημη ηθοποιός μαγνήτισε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση φορώντας μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο με βαθύ ντεκολτέ του οίκου Dior, συνδυάζοντάς το με ψηλοτάκουνες γόβες.
Στις Κάννες βρέθηκε για την προώθηση της νέας της ταινίας «The Last Face», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τους Χαβιέρ Μπαρδέμ και την ελληνογαλλίδα Αντέλ Εξαρχόπουλος.
Παράλληλα, τις εντυπώσεις έκλεψε και η… παγωμάρα όταν διασταυρώθηκε με τον πρώην σύντροφό της -και σκηνοθέτη της ταινίας- Σον Πεν, αν και η ίδια έδειξε πολύ χαλαρή και άνετη.
Οι δύο γνωστοί ηθοποιοί κλήθηκαν να συνυπάρξουν στο κόκκινο χαλί αλλά κράτησαν τις… αποστάσεις τους, με τα φλας να τους κυνηγούν σε κάθε τους βήμα.
Ο ίδιος, πάντως, μάλλον… αγχωμένος φάνηκε στην φωτογραφία με το υποχρεωτικό φιλί στο μάγουλο που έπρεπε να ανταλλάξουν…


























































