ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Σαρλίζ Θέρον έκλεψε για ακόμα μία φορά την παράσταση με το που πάτησε το πόδι της στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών.
Η διάσημη ηθοποιός μαγνήτισε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση φορώντας μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο με βαθύ ντεκολτέ του οίκου Dior, συνδυάζοντάς το με ψηλοτάκουνες γόβες.
Στις Κάννες βρέθηκε για την προώθηση της νέας της ταινίας «The Last Face», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τους Χαβιέρ Μπαρδέμ και την ελληνογαλλίδα Αντέλ Εξαρχόπουλος.
Παράλληλα, τις εντυπώσεις έκλεψε και η… παγωμάρα όταν διασταυρώθηκε με τον πρώην σύντροφό της -και σκηνοθέτη της ταινίας- Σον Πεν, αν και η ίδια έδειξε πολύ χαλαρή και άνετη.
Οι δύο γνωστοί ηθοποιοί κλήθηκαν να συνυπάρξουν στο κόκκινο χαλί αλλά κράτησαν τις… αποστάσεις τους, με τα φλας να τους κυνηγούν σε κάθε τους βήμα.
Ο ίδιος, πάντως, μάλλον… αγχωμένος φάνηκε στην φωτογραφία με το υποχρεωτικό φιλί στο μάγουλο που έπρεπε να ανταλλάξουν…


























































