ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Γερμανία, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, Μνημόνιο,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια του Έλληνα χειριστή που έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χαιρετίζει τη συμφωνία, που επιτεύχθηκε στο Eurogroup για το ελληνικό χρέος, ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ. Σε γραπτή του δήλωση προς το Reuters, ο κ. Γκάμπριελ αναφέρει πως «χαιρετίζουμε ιδιαίτερα το γεγονός ότι το Eurogroup συμφώνησε ουσιαστικά σε ένα πακέτο ελάφρυνσης χρέους για την Ελλάδα».
«Με αυτό, το Eurogroup στέλνει ένα σημαντικό και μη αναστρέψιμο πολιτικό σήμα πως η απαιτούμενη ελάφρυνση χρέους θα λάβει χώρα από το 2018», πρόσθεσε ο κ. Γκάμπριελ, ο οποίος είναι επίσης υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας.
























































