ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αφρική, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ιταλία, Λαθρομετανάστες, Λιβύη, Μεσόγειος Θάλασσα, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Συνθήκη Σένγκεν,


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 800 άνθρωποι φέρονται να έχουν χάσει τη ζωή τους στα ναυάγια μεταναστών οι οποίοι προσπαθούν να περάσουν τη Μεσόγειο από την Αφρική προς την Ιταλία τις τελευταίες ημέρες.
Τον αριθμό ανακοίνωσε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, η οποία έκανε έρευνα με συνεντεύξεις μεταναστών που επέβαιναν στα πλεούμενα και τελικώς διασώθηκαν από τις ιταλικές αρχές.
Μετά το κλείσιμο της «βαλκανικής διαδρομής» και τη μείωση των ροών από την Τουρκία προς την Ελλάδα, μετά τη συμφωνία Βρυξελλών – Άγκυρας, η διαδρομή Λιβύη – Ιταλία μέσω θαλάσσης έχει γίνει εκ νέου η βασική για όσους πρόσφυγες και μετανάστες θέλουν να φθάσουν στο έδαφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.























































