ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
Αϊζενκότ-Ισραήλ: «Τώρα είναι η ώρα να σχηματιστεί μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης (ενότητας)»
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Αυστριακή μελέτη: Η Τουρκία αποστασιοποιείται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα αλλά ενισχύει τους δεσμούς της με τη Χαμάς
Fox News: Οι ΗΠΑ θεωρούν την 9η Νοεμβρίου (Νέα Σελήνη) ως πιθανή ημερομηνία για πλήγματα στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ζήτημα δύο – τριών εβδομάδων θεωρείται πλέον, η εκταμίευση της υποδόσης των 7,5 δισ. ευρώ, μετά την επιτυχή διευθέτηση και των τελευταίων «ουρών» της πρώτης αξιολόγησης.
Πηγές της κυβέρνησης διευκρινίζουν ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής, τετράωρης τηλεδιάσκεψης με τους θεσμούς, «έκλεισε» το σύνολο των ανοιχτών ζητημάτων.
Μοναδική εξαίρεση συνιστούν τα «κόκκινα δάνεια». Ωστόσο, οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι οι σχετικές εκκρεμότητες είναι διαδικαστικού και νομικού περιεχομένου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι έως την εκταμίευση της υποδόσης των 7,5 δισ. ευρώ, πρέπει να μεσολαβήσει τόσο η θετική εισήγηση του διοικητικού συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), όσο και η ψηφοφορία στα Κοινοβούλια πέντε κρατών – μελών της Ε.Ε., μεταξύ των οποίων και της Γερμανίας.























































