Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τουρκία: Ρωσική προπαγάνδα ότι ενισχύουμε με όπλα το Ισλαμικό Κράτος

Τουρκία: Ρωσική προπαγάνδα  ότι ενισχύουμε με όπλα το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ρωσική προπαγάνδα και ψέμα χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν την κατηγορία ότι η χώρα του ενισχύει το Ισλαμικό Κράτος με όπλα.

Η κατάσταση στο Χαλέπι δημιουργεί ανησυχία στην Άγκυρα, ανέφερε ο Ιμπραχίμ Καλίν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, κάνοντας λόγο για κίνδυνο μαζικής σφαγής που θα οδηγήσει εκατοντάδες χιλιάδες Σύρους να μεταναστεύσουν στην Τουρκία.

Ο κ. Καλίν ανέφερε ακόμη ότι οι κουρδικές πολιτοφυλακές YPG δεν θα εισέλθουν στη συριακή πόλη Μαντζίμπ, καθώς κάτι τέτοιο θα αναζωπύρωνε εθνοτικές εντάσεις στην περιοχή.

Η Τουρκία θεωρεί τις YPG, οι οποίες ενισχύονται άμεσα τόσο από τη Ρωσία όσο και από τις ΗΠΑ, τρομοκρατική οργάνωση, καθώς ελέγχονται από το συριακό αδελφό κόμμα του PKK, PYD. Τα δύο κόμματα αναγνωρίζουν ως ηγέτη τους τον Αμπντουλάχ Οτζαλάν, ωστόσο τυπικά λειτουργούν ως δύο διαφορετικές οργανώσεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS – Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ

Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα… που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»

Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι

ΟΗΕ: Η Γάζα δεν ταξινομείται πλέον σε κατάσταση λιμού

Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr