ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων, Γιώργος Κατρούγκαλος, Μνημόνιο, Ομαδικές Απολύσεις,


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την θέση ότι η κυβέρνηση λέει κατηγορηματικά «όχι» στο ενδεχόμενο των ομαδικών απολύσεων διατύπωσε ο υπουργός Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλος, ο οποίος για ακόμα μια φορά επανέλαβε πως οι δανειστές δεν έχουν θέσει θέμα περί κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα.
Σε δηλώσεις του στη ΝΕΤ ο κ.Κατρούγκαλος υπογράμμισε ότι το θέμα της κατάργησης των μισθών δεν είναι στο τραπέζι.
Όσον αφορά το θέμα των ομαδικών απολύσεων, ο υπ.Εργασίας επεσήμανε ότι η πρόταση του Γενικού Εισαγγελέα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, για τις ομαδικές απολύσεις αφορά κυρίως διαδικαστικά ζητήματα.
Ο κ.Κατρούγκαλος υπογράμμισε ότι οι ομαδικές απολύσεις αποτελούν, ένα από τα θέματα διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς, παράλληλα με την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, που όπως είπε, επιδιώκει η ελληνική κυβέρνηση.
























































