Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΟΚ! Ανήλικα “βαποράκια” πουλούσαν ναρκωτικά σε μαθητές

ΣΟΚ! Ανήλικα “βαποράκια” πουλούσαν ναρκωτικά σε μαθητές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη σύλληψη τριών νεαρών, μελών σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Αργυρούπολης.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν ένας 19χρονος και δύο ανήλικοι, 15 και 16 ετών.

Μετά από διερεύνηση καταγγελίας σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές, εντοπίστηκε ένας εκ των ανήλικων συλληφθέντων έξω από σχολικό συγκρότημα να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες, εδώ και έξι μήνες, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διακίνηση κάνναβης σε ανήλικους μαθητές.

Χαρακτηριστικό της δράσης τους ήταν το γεγονός ότι παρακινούσαν τους ανήλικους μαθητές να τους παραδίδουν, ως αντίτιμο για την αγορά των ναρκωτικών, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας που θα αφαιρούσαν από τους γονείς τους.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 19χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα, τα οποία προέκυψε ότι ανήκαν σε γονέα ανηλίκου, καθώς και κοσμήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στους αρμόδιους ανακριτές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Eπέτειος δολοφονίας Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: Οι πορείες και το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ

Κοκαΐνη και Μπανάνες: Πώς διακινητές των Βαλκανίων χρησιμοποίησαν φορτία φρούτων για τη λαθραία διακίνηση ναρκωτικών

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή 05/12 λόγω της κακοκαιρίας «Byron»

Ηράκλειο: Συνελήφθη ζευγάρι για κακοποίηση των 8 παιδιών του – Η καταγγελία έγινε από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr