ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα
Διάσωση νεαρής Γιαζίντι μετά από 11 χρόνια σκλαβιάς στα χέρια του ISIS
Ο Μπαχτσελί απείλησε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Γαλλία - «Περικυκλώνουν την Τουρκία» ούρλιαζε ο μαφιόζος φασίστας
ΗΠΑ: Πλήγματα κατά ιρανικών ταχυπλόων ενώ η Τεχεράνη επιτίθεται σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις των Εμιράτων
ΔΣΑ: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η υπόθεση των υποκλοπών - Καταπέλτης κατά Τζαβέλλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ουσιαστικά ολοκληρώθηκε η πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος μετά την συνάντηση των διοικητών του ESM, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος από το Λουξεμβούργο. Την Παρασκευή απλώς θα γίνει η τυπική επικύρωση του θέματος συμπλήρωσε ο κ Τσακαλώτος.
Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι στην συνάντηση του με τον επίτροπο Πιέρ Μοσκοβισί εξήγησε ότι έχουν αλλάξει πολλά από πέρυσι καθώς έχει ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έχει ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση και έχουμε μια συμφωνία για το χρέος.
«Κατανοώ ότι για πολλούς Έλληνες τα πράγματα είναι ακόμη πολύ δύσκολα» είπε ο κ. Τσακαλώτος και προσέθεσε «καθώς περάσαμε πολλά δύσκολα μέτρα. Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ότι ο επόμενος χρόνος πρέπει να είναι όχι μόνο ο χρόνος που βγαίνουμε από τη κρίση με ανάπτυξη αλλά η περίοδος που δίνουμε έμφαση στα ποιοτικά στοιχεία αυτής της ανάπτυξης».
























































