ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές - Δύο συλλήψεις 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ακόρεστη ερωτική της φύση τής στέρησε το στέμμα! Ο λόγος για τη Μις Μεγάλη Βρετανία, Ζάρα Χόλαντ, η οποία «συνελήφθη» να κάνει σεξ στο ριάλιτι σόου «Love Island» στο οποίο συμμετέχει και το οποίο προβάλλεται από το κανάλι ITV2.
Η 20χρονη καλλονή έκανε έρωτα με τον 24χρονο οικοδόμο συμπαίκτη της Άλεξ Μπόουεν.
Το βίντεο έγινε viral σε χρόνο μηδέν, αλλά και η αφορμή για να της αφαιρέσουν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης το στέμμα, βάζοντας στη θέση της την πρώτη επιλαχούσα, Ντιόν Ρόμπερτσον.
Όπως ήταν φυσιολογικό, η Ζάρα είναι απογοητευμένη από αυτή την εξέλιξη και μάλιστα δήλωσε μετανιωμένη που ενέδωσε στο πάθος της στιγμής που της στοίχισε τον τίτλο ομορφιάς.
Όσο για τους διοργανωτές, ανακοίνωσαν ότι «μετά τις πρόσφατες πράξεις της στο σόου του ITV2, με βαθιά λύπη σας ανακοινώνουμε ότι η Ζάρα Χόλαντ δεν κατέχει πλέον τον τίτλο της Μις Μεγάλη Βρετανία.
Μετά τις αντιδράσεις, δεν μπορούμε πλέον να παρουσιάζουμε τη Ζάρα ως θετικό πρότυπο.
Η Ζάρα ως πρέσβειρα του τίτλου της Μις Μεγάλη Βρετανία δεν έδειξε την απαιτούμενη υπευθυνότητα», ανέφεραν.























































