ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Τούρκοι νίκησαν 2-0 την Τσεχία στην 3η αγωνιστική του Δ ομίλου και ελπίζουν σε πρόκριση στους “16” του Euro 2016, ως καλύτεροι τρίτοι.
Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις οι παίκτες του Τερίμ σκόραραν με τον Γιλμάζ στο 10΄ και Τουφάν στο 65΄. Οι Τσέχοι είχαν ένα δοκάρι και πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν, μένοντας εκτός διοργάνωσης.
Η Τουρκία έχει τρεις βαθμούς ( με 2-4 γκολ) και αφήνει πίσω της, την Αλβανία που έχει κι αυτή μία νίκη αλλά στο ενεργητικό τους ένα γκολ και τρία στο παθητικό. Σύμφωνα με την UEFA σε ανάλογη περίπτωση μετράει η καλύτερη επίθεση, δηλαδή αυτή των Τούρκων.
ΤΣΕΧΙΑ (Πάβελ Βρμπα): Τσεχ, Καντεράμπεκ, Χούμπνικ, Σίβοκ, Νέτσιντ, Ντότσκαλ (71 Σούραλ), Πούντιλ, Πλάσιλ (90 Κολάρ), Παβέλκα (57 Σκόντα), Κρεΐτσι, Νταρίντα
ΤΟΥΡΚΙΑ (Φατίχ Τερίμ): Μπαμπατσάν, Μπαλτά, Γκιονούλ, Ινάν, Τουράν, Κιοϊμπασί, Τοπάλ, Τουφάν, Γιλμάζ (90 Τοσούν), Σεν (60 Οζιακούπ), Μορ (69 Σαχάν)























































