ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Βίτσας, Δημήτρης Χριστόπουλος, Έλληνες Μουσουλμάνοι, Σαμπιχά Σουλεϊμάν,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» - «Δεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαστάσεις τεράστιου πολιτικού θέματος λαμβάνει η αποπομπή της Ρομά Σουλεϊμάν Σαμπιχά από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είναι βραβευμένη για τη δράση της με τον Σύλλογο «Ελπίδα» στο Δροσερό Ξάνθης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, επειδή αγωνίζεται προκειμένου να αποτρέψει τον εκτουρκισμό των Ρομά.
Επειδή ακριβώς παλεύει για να μην περάσουν τα σχέδια του τουρκικού προξενείου, που επιθυμεί να εκτουρκίσει ακόμα και με τη βία όλους τους Έλληνες μουσουλμάνους στην Ελληνική Θράκη χρόνια τώρα, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σε μια πρωτοφανή ρατσιστική και συνάμα αντεθνική απόφαση, έδιωξε από το ψηφοδέλτιο την τσιγγάνα υποψήφια επειδή δεν θέλει να είναι Τουρκάλα και επειδή αγωνίζεται για να μην παραδοθούν στις αγκαλιές της Άγκυρας οι Ρομά μουσουλμάνοι.
Πρωταγωνιστές σε αυτό το άθλιο πολιτικό παιχνίδι, που προσβάλλει τους Έλληνες μουσουλμάνους και στην ουσία τους παραδίδει απροστάτευτους στον τουρκικό εθνικισμό, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χριστόπουλος, ο οποίος μάλιστα αρνήθηκε την ύπαρξη Πομάκων και Τσιγγάνων στη Θράκη και είπε ότι όλοι είναι Τούρκοι.
Στα περίεργα παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη πρέπει να λάβει άμεσα θέση όλος ο πολιτικός κόσμος. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τους παρανοϊκούς χειρισμούς του στη Θράκη στρώνει περίεργους δρόμους που ίσως και να απειλήσουν την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας.
























































