Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι απαντά το ΓΕΣ για το «καψόνι» στην Σχολή Ευελπίδων

Τι απαντά το ΓΕΣ για το «καψόνι» στην Σχολή Ευελπίδων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με αφορμή το περιστατικό ανάρμοστης συμπεριφοράς που σημειώθηκε στη στρατιωτική σχολή Ευελπίδων, με δράστες ευέλπιδες μεγαλύτερης τάξης οι οποίοι υπέβαλαν σε «καψόνι» πρωτοετή εύελπι, το Γενικό Επιτελείο Στρατού εξέδωσε ανακοίνωση.

Σύμφωνα με αυτήν«μετά από διερεύνηση του περιστατικού με τους Ευέλπιδες στη ΣΣΕ, δεν προέκυψε τίποτα αξιόποινο».

“Δεν προέκυψε τίποτα αξιόποινο”

Από τη σχετική ανακοίνωση απορρέει ότι οι δύο τριτοετείς δεν θα αποπεμφθούν από τη σχολή και δεν θα περάσουν από στρατοδικείο, καθώς σε βάρος τους «δεν προέκυψε τίποτα αξιόποινο». Ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωση, δεν αποκλείεται οι «πρωταγωνιστές» του περιστατικού να έχουν υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και να αντιμετωπίσουν συνήθεις ποινές που εκτίονται εντός της σχολής.

Όπως είναι γνωστό, τη διερεύνηση του περιστατικού είχε αναλάβει η διοίκηση της σχολής, και τις διαδικασίες επέβλεπε ο α’ υπαρχηγός ΓΕΣ. Κ.Γ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας μίλησε στους συμμάχους για την ανάγκη για ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία

Ρόδος: 19χρονος στρατιώτης από την Κρήτη σκοτώθηκε από χειροβομβίδα – Συγκλονίζει ο πατέρας του

Ο Νίκος Δένδιας στο «Μεγάλη Βρετανία» σε εκδήλωση του ΓΕΣ

Νίκος Δένδιας: Είναι το πιο σημαντικό οι Ένοπλες Δυνάμεις μας να έχουν τους καλύτερους από τους Έλληνες

Η Αθήνα ενισχύει τις ένοπλες δυνάμεις του Λιβάνου με 13 τεθωρακισμένα οχήματα Μ113

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr