ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κυπριακό Ζήτημα, Μπάρακ Ομπάμα, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο
Στα χρόνια του φοβικού Μητσοτάκη οι Τούρκοι ζητάνε μέχρι και τη Μύκονο! Εθνική ταπείνωση
Νετανιάχου σε Κούσνερ: «Συναντηθήκατε με τους αρχιτέκτονες της χειρότερης σφαγής του εβραϊκού λαού από το Ολοκαύτωμα»
Ο Σαμαράς «ξεσκίζει» τα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη: «Διεθνές ξέπλυμα της Τουρκίας, με "Φιλίες" και κατευνασμούς»
Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε να εξαλείψει το Ομάν από τον χάρτη - Τις ίδιες «μαγκιές» έλεγε και για το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη δέσμευσή του έδωσε ο Ομπάμα ότι παραμένει πλήρως δεσμευμένος στην υποστήριξη των προσπαθειών για επανένωση της Κύπρου στη βάση διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας.
Η διαβεβαίωση δόθηκε στην τελετή διαπιστευτηρίων του νέου πρέσβη της Κύπρου, Λεωνίδα Παντελίδη.
Ο Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε, επίσης, την εκτίμησή του για τη μακρά φιλία με την Κυπριακή Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για «στρατηγικό συνεταιρισμό των δύο χωρών».
Και σημείωσε ότι τα τελευταία χρόνια ΗΠΑ και Κύπρος εργάστηκαν τόσο για να ενδυναμώσουν τους δεσμούς τους, μέσω του διμερούς εμπορίου και των επενδύσεων, όσο και για την προώθηση της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή.























































