ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις εναντίον ολόκληρου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έρευνα για την επικείμενη συγχώνευση μεταξύ της Bayer και της Monsanto, θα ξεκινήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
«Η τελική μας απόφαση θα εδράζεται αυστηρώς στους κανόνες της Ε.Ε. για το πλαίσιο συγχώνευσης των εταιρειών» τονίζει η Επιτροπή.
«Κατά τη διάρκεια της έρευνάς μας, θα λάβουμε υπόψη όλες τις ανησυχίες σχετικά με τη συγχώνευση Bayer – Monsanto» προσθέτει, φέρνοντας ως παράδειγμα το ζήτημα των τιμών, της ποικιλίας προϊόντων και της ανάπτυξης της έρευνας και καινοτομίας.
Πάντως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η έρευνα προαναγγέλθηκε προτού οι δύο εταιρείες ανακοινώσουν και επισήμως τη σχετική συμφωνία, το ύψος της οποίας αναμένεται να διαμορφωθεί στα 62 δισ. δολάρια.























































