ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πανικός επικράτησε για λίγη ώρα στο Παρίσι έξω από το Σταντ Ντε Φρανς λίγες ώρες πριν ξεκινήσει ο αγώνας Γαλλία – Ισλανδία.
Οι φίλαθλοι που προσέρχονταν στο γήπεδο άκουσαν μαι μεγάλη έκρηξη, όπως την περιέγραψαν στα μέσα ενημέρωσης, και στη συνέχεια η αστυνομία δεν τους επέτρεπε να προχωρήσουν.
Όπως αποδείχτηκε επρόκειτο για μια ελεγχόμενη έκρηξη που πραγματοποίησε η γαλλική αστυνομία σε όχημα έξω από το γήπεδο.
Πάντως, η αστυνομία υποβάθμισε το περιστατικό λέγοντας ότι επρόκειτο για συνήθη έλεγχο αυτοκινήτου που είναι παρκαρισμένο σε απαγορευμένη ζώνη.
«Αυτού του είδους οι έλεγχοι είναι συνηθισμένοι στο Παρίσι», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, για να προσθέσει: «Δεν ανατίναξαν και ολόκληρο το αυτοκίνητο!».























































