Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη Σύρος κατάσκοπος στην Τουρκία – Είχε στήσει δίκτυο με πόρνες

Συνελήφθη Σύρος κατάσκοπος στην Τουρκία – Είχε στήσει δίκτυο με πόρνες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες διέρρευσαν την είδηση στον τουρκικό Τύπο ότι συνέλαβαν Σύρο κατάσκοπο που δρούσε για λογαριασμό της κυβέρνησης της Δαμασκού.

Ο Εχάμπ Αλ Ατράς (ο εικονιζόμενος στη φωτογραφία να εισέρχεται σε λευκή μερσεντές) βρισκόταν στην Τουρκία με την ιδιότητα του “διπλωμάτη” της “μετριοπαθούς” ισλαμιστικής συριακής αντιπολίτευσης, αλλά στην πραγματικότητα υπηρετούσε την κυβέρνησή του ως κατάσκοπος.

Οι συναντήσεις που έκανε στην Κωνσταντινούπολη κίνησαν την περιέργεια των τουρκικών Αρχών, οι οποίες και τον παρακολούθησαν.

Ο Σύριος κατάσκοπος συνελήφθη από την τουρκική αντικατασκοπεία, ΜΙΤ, και αναγκάσθηκε να εγκαταλείψει την Τουρκία στις 25 Ιουνίου χαρακτηριζόμενος ως ανεπιθύμητος (persona non grata).

Τα τουρκικά δημοσιεύματα γράφουν ότι ο Εχάμπ Αλ Ατράς είχε προσλάβει πόρνες προκειμένου να αποσπούν για λογαριασμό του πληροφορίες από Τούρκους αξιωματούχους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι

Νετανιάχου: Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρος «είμαστε προσηλωμένοι και ικανοί να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας»

Τελεσίγραφο Νετανιάχου στην Τουρκία: «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, τους λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί»

Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ

Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία – Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr