ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη Σύρος κατάσκοπος στην Τουρκία – Είχε στήσει δίκτυο με πόρνες

Συνελήφθη Σύρος κατάσκοπος στην Τουρκία – Είχε στήσει δίκτυο με πόρνες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες διέρρευσαν την είδηση στον τουρκικό Τύπο ότι συνέλαβαν Σύρο κατάσκοπο που δρούσε για λογαριασμό της κυβέρνησης της Δαμασκού.

Ο Εχάμπ Αλ Ατράς (ο εικονιζόμενος στη φωτογραφία να εισέρχεται σε λευκή μερσεντές) βρισκόταν στην Τουρκία με την ιδιότητα του “διπλωμάτη” της “μετριοπαθούς” ισλαμιστικής συριακής αντιπολίτευσης, αλλά στην πραγματικότητα υπηρετούσε την κυβέρνησή του ως κατάσκοπος.

Οι συναντήσεις που έκανε στην Κωνσταντινούπολη κίνησαν την περιέργεια των τουρκικών Αρχών, οι οποίες και τον παρακολούθησαν.

Ο Σύριος κατάσκοπος συνελήφθη από την τουρκική αντικατασκοπεία, ΜΙΤ, και αναγκάσθηκε να εγκαταλείψει την Τουρκία στις 25 Ιουνίου χαρακτηριζόμενος ως ανεπιθύμητος (persona non grata).

Τα τουρκικά δημοσιεύματα γράφουν ότι ο Εχάμπ Αλ Ατράς είχε προσλάβει πόρνες προκειμένου να αποσπούν για λογαριασμό του πληροφορίες από Τούρκους αξιωματούχους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως

Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;

Νίκος Δένδιας: Όλα μας τα νησιά έχουν δικαιώματα – Οι αναθεωρητικές βλέψεις παραβιάζουν τους κανόνες της διεθνούς έννομης τάξης

Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»

Συνάντηση Φαραντούρη-Μετσόλα για τα ελληνικά εθνικά θέματα και την τουρκική επιθετικότητα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr