ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Δάνεια, Δημήτρης Μαντζούνης, Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, Εξεταστική Επιτροπή, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Δένδιας, Σταύρος Ψυχάρης, Τράπεζες,


















































Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία - «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την εξαίρεση των ερωτημάτων που αφορούν τα δάνεια του ΔΟΛ και του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη από την κατάθεση του διευθύνοντος συμβούλου της Alpha Bank Δημήτρη Μαντζούνη ζήτησε η ΝΔ στην συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων!
Η Εξεταστική αποφάσισε να μην υπάρξει συνολική εξαίρεση ερωτήσεων, αλλά μόνο για συγκεκριμένες υποθέσεις.
Το πρόβλημα προέκυψε επειδή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του Δ. Μαντζούνη και διεξάγεται κύρια ανάκριση για το δάνειο των 50 εκατ. που είχε δοθεί στον ΔΟΛ το 2005 και τα δύο δάνεια των 7,5, εκατ. το καθένα (σύνολο 15 εκατ. ευρώ) που είχαν δοθεί το 2010 και είναι προσωπικά δάνεια του Στ. Ψυχάρη που έχουν μεταφερθεί στον ΔΟΛ.
Ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας πρότεινε «να εξαιρέσουμε συνολικά ό,τι αφορά τον ΔΟΛ και τον Στ. Ψυχάρη».
Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Σωκράτης Φάμελλος επεσήμανε ότι «η Επιτροπή πρέπει να λειτουργήσει παράλληλα και συμπληρωματικά με τις ανακριτικές αρχές και όχι αυτοαποκλειόμενη. Να περιορίσουμε την προστασία των δικαιωμάτων αποκλειστικά για την συγκεκριμένη υπόθεση».
«Αδιανόητο και αδύνατο να εξαιρεθεί ο ΔΟΛ», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγυής Ηλίας Κασιδιάρης δηλώνοντας ότι «θα κάνω ερωτήματα και για τα προσωπικά δάνεια Ψυχάρη».
























































