ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Καναδάς, Μπάρακ Ομπάμα, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Σύνοδος Κορυφής, Τζάστιν Τριντό,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Κατάρ: Στους 54 οι τραυματίες και 18 αγνοούμενοι από την έκρηξη στον τερματικό σταθμό του Ρας Λαφάν
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αλέξης Τσίπρας είχε το περιθώριο και για «κουβεντούλα» με τον Μπαράκ Ομπάμα στο περιθώριο της συνάντησής τους στη Βαρσοβία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός είπε στον πρόεδρο των ΗΠΑ:
«Κρίμα που δεν είχες την ευκαιρία να επισκεφτείς την Ελλάδα».
Ο κ. Ομπάμα του απάντησε πως θα επισκεφθεί τη χώρα μας ως συνταξιούχος και θα μπορέσει να κάτσει περισσότερες ημέρες.
Ζήτησε, μάλιστα, από τον κ. Τσίπρα να του προτείνει κάποιο μέρος για να πάει.
Ο «παιχνιδιάρης» Αμερικανός πρόεδρος, μάλιστα, παρενέβη και στη χαλαρή συζήτηση που είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός με τον 45χρονο ομόλογό του, του Καναδά, Τζάστιν Τριντό.
«Εσείς είστε νέοι, αντέχετε. Εγώ σε λίγο βγαίνω στη σύνταξη», τους είπε χαμογελώντας.
Νωρίτερα ο κ. Τριντό χαιρέτησε τον έκπληκτο κ. Τσίπρα στα ελληνικά: «Γεια», του είπε, εξηγώντας πως διατηρεί ισχυρό δεσμό με την ελληνική κοινότητα του Καναδά, η οποία τον στηρίζει.
Ο κ. Τσίπρας του απάντησε πως γνωρίζει ότι έχει έρθει στην Ελλάδα, με τον κ. Τριντό να το «ομολογεί», προσθέτοντας πως είχε επισκεφθεί τη χώρα μας σε νεαρή ηλικία με τον πατέρα του Έλιοτ, ο οποίος διετέλεσε επίσης πρωθυπουργός του Καναδά.
























































