ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δάνεια, Εφημερίδα Κήρυκας Χανίων, Εφημερίδες, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, Τράπεζες,


















































Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, υπήρξαν αποκαλύψεις σχετικά με την εφημερίδα «Κήρυκας Χανίων», που εκθέτουν πλήρως τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του και συνεχίζει:
Όπως αναγράφεται στο πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη για το 2012, ο πρόεδρος της Ν.Δ. είναι μέτοχος της εταιρείας «Κήρυξ ΑΕ», η οποία το 2005 έλαβε δάνειο ύψους 300.000 ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς, διάρκειας 2 ετών, το οποίο δεν αποπληρώθηκε ποτέ.
Μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο του 2015, η τράπεζα προχώρησε στην καταγγελία του συγκεκριμένου δανείου, καθώς δεν είχε εισπράξει ούτε 1 ευρώ!
Οι αποκαλύψεις αυτές είναι ενδεικτικές του συστήματος διαπλοκής που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία και στο οποίο ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται πλέον και άμεσα εμπλεκόμενος.
Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη, που με κάθε ευκαιρία προβαίνει σε μεγαλόστομες διακηρύξεις για τη διαφάνεια και το “νοικοκύρεμα”, να δώσει άμεσα εξηγήσεις τόσο σχετικά με το ποσόν που χρωστούσε η εφημερίδα όταν προχώρησε στη σύναψη του δανείου όσο και για το συνολικό ποσό στο οποίο ανέρχονται σήμερα τα χρέη της εταιρείας στην οποία είναι μέτοχος, καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

























































