ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χιλιάδες ισλαμιστές διαδηλωτές στην Κωνσταντινούπολη

Χιλιάδες ισλαμιστές διαδηλωτές στην Κωνσταντινούπολη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Χιλιάδες ισλαμιστές οπαδοί του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βγήκαν να διαδηλώσουν ενάντια στο πραξικόπημα ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Προέδρου τους.

Νωρίτερα την Παρασκευή – ξημερώματα Σαββάτου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε συνέντευξη που παραχώρησε μέσω κινητού τηλεφώνου, μέσω της υπηρεσίας Skype, στο ιδιωτικό κανάλι CCN Turk, τόνισε ότι ο τουρκικός λαός θα νικήσει και πρέπει να δώσει δυναμική απάντηση στους πραξικοπηματίες.

Επίσης, κάλεσε τον τουρκικό λαό να βγει στους δρόμους και στις πλατείες για να υπερασπιστεί την δημοκρατία εναντίον των πραξικοπηματιών.

Ο στρατός ανακοίνωσε ότι κατέλαβε την εξουσία στη χώρα «για να διατηρηθεί η δημοκρατική τάξη και να προστατευθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Όπως μαθαίνουμε μέσω Twitter, χιλιάδες διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί στην εργατική συνοικία Zeytinburnu της Κωνσταντινούπολης, στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από το συγκεκριμένο σημείο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνάντηση Φαραντούρη-Μετσόλα για τα ελληνικά εθνικά θέματα και την τουρκική επιθετικότητα

Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω

Νέες τουρκικές προκλήσεις: Οπλισμένα F-16 πάνω στο FIR Αθηνών

Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας

Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr