ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































FORBES: Ο Βλάντιμιρ Πούτιν οδεύει προς την πτώση εντός της επόμενης τριετίας
Η Κέικο Φουχιμόρι πρόεδρος του Περού - Κέρδισε τον Ρομπέρτο Σάντσες με διαφορά μόλις 50.000 ψήφων
Ο Πεζεσκιάν προειδοποίησε τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για «ασφυξία» από τον αμερικανικό ναυτικό αποκλεισμό - Τελείωναν φάρμακα και τρόφιμα στο Ιράν
Να σταματήσουμε τον ψευδοχαλίφη Ερντογάν ΤΩΡΑ πριν βυθίσει την περιοχή σε νεοοθωμανικό πόλεμο
Η Τουρκία προειδοποιεί για ανανεωμένο περιφερειακό πόλεμο καθοδηγούμενο από το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, απαίτησε από την Ελλάδα την έκδοση οκτώ στασιαστών που με στρατιωτικό ελικόπτερο προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και ζήτησαν πολιτικό άσυλο.
Πρόκειται για επτά στρατιωτικούς, δύο ταγματάρχες, ένα λοχαγό και πέντε οπλίτες καθώς και έναν άντρα με πολιτικά, που μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην γειτονική χώρα έφθασαν στην Αλεξανδρούπολη από την Κωνσταντινούπολη.
Όπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι «η Άγκυρα απαιτεί την έκδοση των οκτώ πραξικοπηματιών που προσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη, στην Ελλάδα».
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Daily Sabah, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι οι ελληνικές αρχές είναι έτοιμες να συνεργαστούν με την Τουρκία και θα κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο.
























































