ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ 15 ΣΗΜΕΙΩΝ: Αποκαλύψεις για τις μυστικές διαπραγματεύσεις Τραμπ με στόχο τον τερματισμό του πολέμου με το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όποιος προσφέρει φαγητό σε άστεγους, στο κέντρο της πόλης, θα μπορεί να τιμωρείται με πρόστιμο από είκοσι πέντε μέχρι και πεντακόσια ευρώ.
Η πρωτοφανής αυτή απόφαση είναι του δημάρχου της Βερόνα Φλάβιο Τόζι που εκλέγεται με την ξενοφοβική Λέγκα του Βορρά.
Και στο παρελθόν, δημοτικοί σύμβουλοι είχαν προτείνει ανάλογα μέτρα, αλλά, τελικώς, είχε υπερισχύσει η άποψη ότι προέχει το δικαίωμα σίτισης όσων δεν διαθέτουν μόνιμο τόπο κατοικίας και αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.
Σε ανακοινωθέν του, ο Φλάβιο Τόζι τονίζει ότι «όπως αποδεικνύουν φωτογραφίες πολιτών και οι εκθέσεις της αστυνομίας, πολλές περιοχές του ιστορικού κέντρου έχουν μετατραπεί σε μόνιμα σημεία κατανάλωσης τροφίμων από μέρους ατόμων χωρίς μόνιμη κατοικία. Πολλοί είναι γνωστοί στα όργανα της τάξης και σε βάρος τους έχει εκδοθεί απόφαση απέλασης».
Μία απόφαση αρκεί να μετατρέψει σε μία στιγμή την πόλη όπου ο Σέξπιρ διάλεξε για να αποθεώσει τον έρωτα σε μια πόλη σκοτεινή που κυριαρχει το μίσος και η απανθρωπιά.























































