ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Siemens, Διαπλοκή, Ελληνική Κυβέρνηση, Εφημερίδα Κήρυκας Χανίων, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μόνο εύκολα δεν δείχνουν διατεθειμένοι στο ΣΥΡΙΖΑ να αφήσουν πίσω τους την αποκάλυψη του TRIBUNE για την εισαγγελική έρευνα στο σπίτι του στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Χρήστου Σκλαβούνη.
Στην Κουμουνδούρου συνεχίζεται το στενό πρέσινγκ στη ΝΔ, τονίζοντας ότι το κόμμα “και ο πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξακολουθούν να σιωπούν σχετικά με την τοποθέτηση του πρώην στελέχους της τράπεζας UBS, Χρήστο Σκλαβούνη, στη θέση του υπεύθυνου για τα θέματα ανάπτυξης στο κόμμα τους”.
“Προφανώς, ο Κ. Μητσοτάκης δεν αισθάνεται την ανάγκη να δώσει εξηγήσεις στους πολίτες για τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε το πρώην στέλεχος μιας τράπεζας που ελέγχεται για εκατοντάδες υποθέσεις φοροδιαφυγής για να χειριστεί τα θέματα ανάπτυξης στο πρόγραμμα του κόμματός του. Όσο κι αν κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης, η Siemens, το φέσι 300.000 ευρώ της εταιρείας “Κήρυξ Α.Ε.” στην Τράπεζα Πειραιώς, ο Στ. Παπασταύρου και ο Χρ. Σκλαβούνης υπενθυμίζουν στους πολίτες πως για τη Ν.Δ. η ανάπτυξη είναι ταυτισμένη με τη φοροδιαφυγή, τη διαφθορά και τη διαπλοκή”.
























































