ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρώτη ημέρα της τρίμηνης “κατάστασης έκτακτης ανάγκης”, δηλαδή του στρατιωτικού νόμου, που κήρυξε την Τετάρτη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία (όχι ότι προηγουμένως υπήρχε καμία διαφορά) και το καθεστώς Ερντογάν συλλαμβάνει ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Όπως καταγγέλλει ο Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ στο Twitter, 11 δικηγόροι – συνήγοροι σε υποθέσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων συνελήφθησαν την Πέμπτη στη Σμύρνη.
Με πρόφαση ότι εξαρθρώνει την “τρομοκρατική οργάνωση – παράλληλο κράτος” του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει εξαπολύσει ένα πρωτοφανές πογκρόμ ενάντια σε κάθε διαφωνούντα.
Άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους, ακόμα και επικριτές του πραξικοπήματος, συλλαμβάνονται γιατί δεν ανήκουν στους πιστούς του ισλαμιστές. “Όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου” είναι το δόγμα του Τούρκου Προέδρου, ο οποίος επιβάλλει την ισλαμιστική του χούντα στο όνομα της “δημοκρατίας” αλά τούρκα.
Από την Τετάρτη συλλαμβάνονται και όσοι δημοσιογράφοι τολμούν να μιλήσουν ή να γράψουν ενάντια στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όπως και απλοί πολίτες που σχολιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.























































