ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αδελφοί Μουσουλμάνοι - Μουσουλμανική Αδελφότητα, Ισλαμιστές, Μπασάρ αλ Άσαντ, Πραξικόπημα Τουρκία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση ενάντια στον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε ο ομόλογός του της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ, κατηγορώντας τον ότι εκμεταλλεύεται το αποτυχημένο πραξικόπημα για να εφαρμόσει «ακραία ατζέντα τύπου Μουσουλμανικής Αδελφότητας».
Ο κ. Ασαντ σημείωσε ότι η συγκεκριμένη ατζέντα είναι πολύ επικίνδυνη για την Τουρκία και την ευρύτερη περιοχή.
Αν και οι δύο άνδρες, τα πρώτα χρόνια της πρωθυπουργίας του κ. Ερντογάν, είχαν καλές σχέσεις, έγιναν άσπονδοι εχθροί, όταν οι ισλαμοσυντηρητικοί κυβερνώντες στην Τουρκία υποστήριξαν, μαζί με όλα τα υπόλοιπα κινήματα της «Αραβικής Άνοιξης» και την εξέγερση ενάντια στον πρόεδρο της Συρίας, το 2011, που εξελίχθηκε στον πεντάχρονο εμφύλιο πόλεμο στη χώρα.
Η Μουσουλμανική Αδελφότητα, ή αλλιώς Αδελφοί Μουσουλμάνοι, είναι διεθνής ισλαμιστική οργάνωση που εργάζεται για την παγκόσμια κυριαρχία του Ισλάμ. Όλες οι τρομοκρατικές τζιχαντιστικές οργανώσεις είναι “παιδιά” της Αδελφότητας.























































