ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αστυνομικοί στη Σαουδική Αραβία, στην περιοχή Αλ Μανσουρίγια της δημοτικής περιφέρειας Αλ Σίφα, συνέλαβαν έναν άνδρα με την κατηγορία ότι το “έκανε” με ηλεκτρική σκούπα, μεταδίδει η Riyadh Daily.
Ο άνδρας πιάστηκε “καβάλα” στην ηλεκτρική σκούπα από την επί 17 χρόνια σύζυγό του, η οποία και τον κατέδωσε στις Αρχές.
“Μετά από 17 χρόνια πίστης, με αυτόν τον τόπο αυτός ο παλιάνθρωπος μου φέρεται”, δήλωσε στους δημοσιογράφους. “Αισθάνομαι χρησιμοποιημένη, αισθάνομαι βρόμικη”, πρόσθεσε.
Η μοιχεία θεωρείται έγκλημα που τιμωρείται με θάνατο σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο και συνήθως εκτελείται με λιθοβολισμό.
Εδώ όμως η περίπτωση διαφέρει.
“Εξαιτίας της ιδιαίτερης φύσης της υπόθεσης μοιχείας, όπου κατηγορείται ότι το “έκανε” με μια συσκευή και όχι με ένα ζώο ή με έναν άνθρωπο, ο δικαστής αποφάσισε να τον τιμωρήσει με ελαφρότερη ποινή από ό,τι συνήθως”, λέει ο ειδικός σε νομικά θέματα Μέσης Ανατολής Χακίμ Μπεν Αλί.
“Δύο χρόνια κάθειρξη και χίλιες βουρδουλιές είναι παραπάνω από αποδεκτή ποινή στην περιοχή”, σημειώνει.
Ο άνδρας από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος.
“Δεν μπορέσαμε να αποδείξουμε ότι ο ύποπτος το “έκανε” με την ηλεκτρική σκούπα”, παραδέχεται ο Σαέντ Σαλέχ Τραντ, εκπρόσωπος της Αστυνομίας.
Εδώ ο ισλαμικός νόμος (Σαρία) βρίσκεται σε νομικό αδιέξοδο, διότι ο θεόπνευστος νομοθέτης δεν προνόησε την τεχνολογική πρόοδο της ανθρωπότητας και δεν έχει προβλέψει ποινή για τη μοιχεία με ηλεκτρική συσκευή.























































