ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, θα συναντηθεί το πρώτο 15ημερο του Αυγούστου ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Μεχμέτ Σισμέκ.
Ο Τούρκος αντιπρόεδρος ανέφερε συγκεκριμένα ότι ο κ. Ερντογάν θα ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη στις 9 Αυγούστου.
Ο Μεχμέτ Σισμέκ συναντήθηκε με τον Ρώσο ομόλογό του Αρκάντι Ντβόρκοβιτς προκειμένου να συζητήσουν για την αποκατάσταση των σχέσεων Μόσχας – Άγκυρας που επιδεινώθηκαν μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους από την τουρκική πολεμική αεροπορία κοντά στα συριακά σύνορα τον περασμένο Νοέμβριο.
Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Ρωσία και Τουρκία θα αποκαταστήσουν σταδιακά τις σχέσεις τους στους τομείς του εμπορίου και της οικονομίας.
«Είμαστε εδώ για να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας, ακόμη και να τις αναβαθμίσουμε σε σχέση με αυτές που υπήρχαν πριν από τις 24 Νοεμβρίου» δήλωσε από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης στον Ντβόρκοβιτς κατά την έναρξη της συνάντησης στη Μόσχα.























































