ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αίγιο: Ανατροπή στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας - Σενάριο για δράστιδα τη μητέρα
Δημοσκόπηση Interview: Σταθερά δεύτερη με άνοδο η ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα, πρώτη με πτώση η ΝΔ
Σύνοδος ΝΑΤΟ Τουρκία: Υποδέχτηκαν τον Μητσοτάκη με εμβατήριο των Γενιτσάρων
Ντάνα Λέβι: Ο Τραμπ αρνήθηκε να προσκυνήσει τον τάφο του Κεμάλ Ατατούρκ
Μπαράζ αμερικανικών πληγμάτων κατά του Ιράν - Σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής ο Κόλπος για επικείμενα αντίποινα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αρχηγός των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αμερικανό ομόλογό του κατηγόρησε την Ουκρανία ότι έχει αναπτύξει σαμποτέρ στα σύνορα των δύο χωρών.
Ειδικότερα ο αρχηγός του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη νοτιοανατολική Ουκρανία και την απώλεια ανθρώπινων ζωών στις επιχειρήσεις των Ουκρανών που διεξάγονται εκεί, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αμερικανό ομόλογό του, τον στρατηγό Μάρτιν Ντέμπσι.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφάξ ο Ρώσος στρατηγός Βαλερί Γκερασίμοφ είπε στον Ντέμπσι ότι η Ουκρανία έχει αναπτύξει σημαντικό αριθμό δυνάμεων κοντά στα σύνορά της με την Ρωσία.
Στις δυνάμεις αυτές περιλαμβάνονται και μονάδες στόχος των οποίων είναι να εκτελούν αποστολές σαμποτάζ.























































