ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Γεχούντα Μπεν Γιοσέφ: Η υποστήριξη στους Κούρδους δεν είναι συνωμοσία της Μοσάντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία που υφίστανται οι 977 επιβάτες του Highspeed 4, οι οποίοι επιστρέφουν στον Πειραιά από Αμοργό, Κουφονήσια, Πάρο και Νάξο.
Το πλοίο πλέει από την Πάρο προς τον Πειραιά με τρεις μόνο μηχανές στον Πειραιά γεγονός που σημαίνει ότι θα καταπλεύσει με καθυστέρηση τουλάχιστον μιας ώρας.
Όπως καταγγέλλουν επιβάτες στο protothema.gr το πλοίο αναχώρησε με μια ώρα καθυστέρηση στην Πάρο – στις 5 ενώ ήταν προγραμματισμένο στις 4 το απόγευμα – ενώ πέρασε άλλη μια ώρα προκειμένου από το πλήρωμα να ανακοινωθεί ότι το πλοίο αντιμετωπίζει βλάβη και θα καταπλεύσει στον Πειραιά με καθυστέρηση.
Ήδη αρκετοί από τους επιβάτες εξοργισμένοι με όσα έχουν συμβεί δηλώνουν έτοιμοι να υποβάλουν μηνύσεις κατά της ακτοπλοϊκής εταιρείας.























































