ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Reuters: Το «βουνό» των κόκκινων δανείων αποκλείει 1,5 εκατ. Έλληνες από τις τράπεζες
Τρέλα ο πόλεμος στην Ουκρανία: 450.000 Ρώσοι νεκροί και 150.000 Ουκρανοί
Τεχεράνη προς Ουάσιγκτον: «Συγκρατήστε το Ισραήλ»
Συρία και Λίβανος σε αμυντική διάσκεψη υπό την ηγεσία των ΗΠΑ
Τέλος στο οικονομικό «μπλόκο»: Οι ΗΠΑ ξαναρχίζουν την τροφοδοσία του Ιράκ με δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εντυπωσιακή άνοδο παρουσιάζει η δημοτικότητα του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς σχεδόν δύο στους τρεις Τούρκους δηλώνουν ότι εγκρίνουν την πολιτική του, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, σύμφωνα με δημοσκόπηση.
Η έρευνα της εταιρείας Metropoll δείχνει ότι το 68% των ερωτηθέντων δήλωσε «ικανοποιημένο» από το έργο του “σουλτάνου” της Τουρκίας.
Το ποσοστό είναι αυξημένο κατά 21 μονάδες σε σύγκριση με μια αντίστοιχη έρευνα του Ιουνίου.
Είναι επίσης το δεύτερο μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί από το 2012, όταν ο κ. Ερντογάν ήταν ακόμη πρωθυπουργός της χώρας.
Από την άλλη, το 27% (από 47% τον Ιούνιο) δήλωσε ότι δεν είναι ικανοποιημένο από την πολιτική που εφαρμόζει ο πρόεδρος.
Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε σε δείγμα 1.275 ατόμων στο διάστημα μεταξύ 28 Ιουλίου – 1ης Αυγούστου, δηλαδή περίπου δύο εβδομάδες μετά την απόπειρα πραξικοπήματος, τη νύχτα της 15ης προς τη 16η Ιουλίου.























































