ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βραζιλία, Έλληνες Ολυμπιονίκες, Λευτέρης Πετρούνιας, Ολυμπιακοί Αγώνες, Ρίο Ντε Τζανέιρο,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα πανίσχυρα χέρια του Λευτέρη Πετριούνια χάρισαν στην Ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.
Μετά την Άννα Κορακάκη, στο ψηλότερο σκαλί του πόντιουμ θα ανέβει και ο γυμναστής από τη Μάνη, που ήταν συγκλονιστικός στον τελικό των κρίκων και εκτελώντας ένα άψογο πρόγραμμα, διέλυσε την ψυχολογία των αντιπάλων του από το ξεκίνημα, καθώς έλαβε 16,000 βαθμούς!
Ο 26χρονος Ολυμπιονίκης, είναι ταυτόχρονα πρωταθλητής κόσμου κι Ευρώπης, κάτι που έχουν καταφέρει, μόνον, ο Δημοσθένης Ταμπάκος, ο Κώστας Κεντέρης, ο Πύρρος Δήμας και ο Ηλίας Ηλιάδης.
Πρόκειται για το τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο της Ελλάδας, στην διοργάνωση της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης, μετά το χρυσό και το χάλκινο, που κατέκτησε η Άννα Κορακάκη στην σκοποβολή.






















































