ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προσφυγικό καταυλισμό στα σύνορα με την Ελβετία, και συγκεκριμένα κοντά στη λίμνη Κόμο, για την προσωρινή φιλοξενία περίπου 300 μεταναστών, στήνει η Ιταλία.
Συγκεκριμένα ο καταυλισμός θα γίνει σε χώρο στάθμευσης ο οποίος ανήκει στον δήμο του Κόμο, θα εγκατασταθούν 50 κατοικίες, ντους, τουαλέτες και μια μικρή κλινική, ώστε να φιλοξενηθούν προσωρινά περίπου 300 άνθρωποι, ανέφερε ο νομάρχης Μπρούνο Κόρντα.
Η κατασκευή του θα γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου και στους μετανάστες που θα φιλοξενηθούν εκεί θα δοθεί η κατάλληλη ενημέρωση αλλά και νομική βοήθεια για την διαδικασία ασύλου στην Ιταλία.
Σημειώνεται ότι η Ελβετία από τα μέσα του Ιουλίου, επί της ουσίας έχουν κλείσει οριστικά τα σύνορα τους για τους πρόσφυγες με τις Μη κυβερνητικές οργανώσεις και οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως η Διεθνής Αμνηστία, να ζητούν διευκρινίσεις από τις αρχές της Ελβετίας μετά τις καταγγελίες μεταναστών ότι δεν τους επιτράπηκε να μιλήσουν σε στελέχη της υπηρεσίας ελέγχου των συνόρων ή ότι οι προσπάθειές τους να υποβάλουν αιτήσεις για τη χορήγηση ασύλου στην Ελβετία αποκρούστηκαν.























































