ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισπανία, Μαριάνο Ραχόι,


















































Μάικλ Ρούμπιν: Είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ομοφυλόφιλος;
Ανάλυση Jerusalem Post: Το ανυπόστατο ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Δυτ. Λιβύης απειλεί τη ναυσιπλοΐα του Ισραήλ στη Μεσόγειο
Την Κυριακή 27/09 ο Μπ. Νετανιάχου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Μοχάμεντ των Εμιράτων στο Αμπού Ντάμπι
Πρώην σωματοφύλακας του Χανίγιε με βρετανική υπηκοότητα σχεδίαζε τζιχαντιστική επίθεση στην Ευρώπη
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε με μια φράση τον μητσοτακικό εφιάλτη: «Έχουμε βουλγαρικούς μισθούς, γαλλικές τιμές και κινεζικές συνθήκες εργασίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μηδενικές σχεδόν είναι οι πιθανότητες για την εκλογή κυβέρνησης στην Ισπανία. Στις 30 Αυγούστου θα συνεδριάσει το κάτω σώμα του ισπανικού κοινοβουλίου (Κογκρέσο των Αντιπροσώπων) για την παροχή ή μη ψήφου εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση υπό τον αρχηγό της Κεντροδεξιάς Μαριάνο Ραχόι.
Μέχρι στιγμής και με δεδομένη την άρνηση του δεύτερου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος, του κεντροαριστερού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος Ισπανίας (PSOE) να στηρίξει κυβέρνηση υπό τον κ. Ραχόι, ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Ισπανίας δεν φαίνεται να μπορεί να λάβει την ψήφο εμπιστοσύνης, γεγονός που θα επιτείνει το πολιτικό αδιέξοδο στη χώρα.
Από τις εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου και μετά, η Ισπανία κυβερνάται από υπηρεσιακή κυβέρνηση της Κεντροδεξιάς υπό τον κ. Ραχόι, καθώς, ακόμη και μετά τις νέες εκλογές της 26ης Ιουνίου, έχει σταθεί αδύνατο να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας.























































