ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δένδιας: Με τον «Νέαρχο» το ΠΝ αποκτά και μια δεύτερη πλατφόρμα κορυφής - Έχουν γίνει «τεράστια βήματα στην ιερή υπόθεση
Μετά τη γενική κατακραυγή η κυβέρνηση απέσυρε τη διάταξη που «ξεγύμνωνε» τους δανειολήπτες
Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ έδωσε εντολή για στρατιωτική «άμεση, αποφασιστική και γεωγραφικά απεριόριστη απάντηση»
Euroleague: Ατσάλινος Ολυμπιακός και κορυφή μετά την νίκη 84-78 επί της Αρμάνι Μιλάνο
Ο Τζιωνής της ΚΥΠ στο Μπαχρέιν - Τι συζήτησε με τον Νάσερ μπιν Χαμάντ Αλ Χαλίφα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με νέες τετράωρες στάσεις εργασίας συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί που εργάζονται στο MEGA, διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους και την έλλειψη πληροφόρησης σχετικά με το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη νέων 4ωρων στάσεων εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» και στην ιστοσελίδα «megatv.com» ως εξής:
– Από τις 18.00 έως τις 22.00 της Παρασκευής, 19 Αυγούστου 2016, για τους δημοσιογράφους του Τ/Σ Mega και από τις 20.00 έως τις 24.00 για τους δημοσιογράφους της ιστοσελίδας megatv.com.
– Από τις 18.00 έως τις 22.00 του Σαββάτου, 20 Αυγούστου 2016, για τους δημοσιογράφους του Τ/Σ Mega και από τις 20.00 έως τις 24.00 για τους δημοσιογράφους της ιστοσελίδας megatv.com.
– Από τις 18.00 έως τις 22.00 της Κυριακής, 21 Αυγούστου 2016, για τους δημοσιογράφους του Τ/Σ Mega και από τις 20.00 έως τις 24.00 για τους δημοσιογράφους της ιστοσελίδας megatv.com.
Οι απεργιακές κινητοποιήσεις συνεχίζονται έπειτα από την αθέτηση της δέσμευσης της εργοδοσίας να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές των μηνών Μαΐου, Ιουνίου και Ιουλίου 2016, καθώς και την ελλιπή πληροφόρηση των εργαζομένων, γεγονός το οποίο δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί:
– Την καταβολή όλων των οφειλομένων αποδοχών προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους.
– Την ενημέρωση όλων των εργαζομένων για τα προβλήματα που αφορούν στη λειτουργία του Τ/Σ.























































