ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπήκε το πρώτο λουκέτο στα Τρίκαλα για φοροδιαφυγή

Μπήκε το πρώτο λουκέτο στα Τρίκαλα για φοροδιαφυγή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποδείξεις, Τρίκαλα, Φοροδιαφυγή,

Κατάστημα Υγειονομικού ενδιαφέροντος στα Τρίκαλα σφραγίστηκε για 48 ώρες για μη έκδοση αποδείξεων.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr ελεγκτικό συνεργείο της Υπηρεσίας Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (Υ.Ε.Δ.Δ.Ε) από την Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ Τρικάλων, μετά από την πρόσφατη ενεργοποίηση της διάταξης για άμεσο κλείσιμο της επιχείρησης, επέβαλαν το πρώτο φετινό φορολογικό «λουκέτο» στην αγορά του Ν. Τρικάλων.

Το 48ωρο «λουκέτο» μπήκε σε κεντρικό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης των Τρικάλων, στην οποία μετά από σχετικό έλεγχο που διενεργήθηκε προχθές , διαπιστώθηκε εκτεταμένη φοροδιαφυγή μέσω της μη έκδοσης δεκάδων φορολογικών στοιχείων και θυροκολλήθηκε στην επιχείρηση, ότι «σφραγίστηκε λόγω φορολογικών παραβάσεων»

Οι έλεγχοι στον Ν. Τρικάλων αναμένεται να ενταθούν τις επόμενες ημέρες και αυτό αναδεικνύει την αποφασιστικότητα των ελεγκτικών υπηρεσιών να καταστείλουν την φοροδιαφυγή, σε κλάδους με αυξημένες παραβάσεις καθώς και σε περιπτώσεις που η φορολογική διοίκηση έχει δεχθεί καταγγελίες φορολογουμένων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλ. Τσίπρας: «Η χώρα βουλιάζει στη διαφθορά με αρχιερέα της διαφθοράς τον κύριο Μητσοτάκη»

Pizza fan: Ελεύθεροι οι πέντε πρώτοι κατηγορούμενοι – Την Τρίτη στον ανακριτή ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας

Φούρνοι «Χωριάτικο»: Βαριές ποινικές διώξεις για 9 κακουργήματα και δύο πλημμελήματα στους 59 κατηγορούμενους

Pizza Fan και «Χωριάτικο»: Δεσμεύεται η κινητή και η ακίνητη περιουσία των κατηγορουμένων

Φούρνοι «Χωριάτικο»: Άνω των 100 εκ. ευρώ φοροδιαφυγή – Κατηγορίες για κύκλωμα μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr