ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μετά από 88 ημέρες ψηφιακού σκοταδιού, το Ιράν κατακλύζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με δραματικά πλάνα από την κατάρριψη αμερικανικού
Ο Σάντσεθ της Ισπανίας σε κλοιό πιέσεων: Έφοδος στα κεντρικά του κόμματος, έρευνες για τη σύζυγό του και καταγγελία για
Νέο πλήγμα του Ισραήλ: Νεκρός ο νέος στρατιωτικός διοικητής της Χαμάς στη Γάζα
ΕΛΑΣ: Η Θεώνη Κουφονικολάκου αναλαμβάνει Εκπρόσωπος Τύπου - Ποιοι είναι οι 4 αναπληρωτές
Άννα Παπαδοπούλου: «Το ΕΛΑΣ είναι πολύ σαφές και συγκεκριμένο σε ό,τι αφορά την ταυτότητά μας» - «Είμαι πολύ χαρούμενη και
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν μετά την τραγωδία στην Αίγινα με τους τέσσερις νεκρούς και τους πέντε τραυματίες, εξέδωσε η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών.
«Ο πόλεμος που καλλιεργείται και συντηρείται με επιμέλεια ανάμεσα στην κυβέρνηση και σε δημοσιογράφους, υποδηλώνει ότι η διαπλοκή εξακολουθεί να προσφέρει άλλοθι για πολιτικές και πρακτικές, ώστε να συντηρηθεί ένα κλίμα απαξίωσης των ΜΜΕ που οδηγεί σε άλλου τύπου μεθοδεύσεις» υπογραμμίζει η ΕΣΗΕΑ.
«Το τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα με τους τέσσερις νεκρούς και πέντε τραυματίες έγινε πεδίο αντιπαράθεσης όπου η επικοινωνία υποκατέστησε την έγκυρη και τεκμηριωμένη πληροφόρηση, η φημολογία το ρεπορτάζ, με αποτέλεσμα οι ευθύνες να οδηγούνται σε δεύτερο πλάνο» συμπληρώνει.
Στην συνέχεια, η Ένωση υπογραμμίζει ότι «με non papers, με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με τη φήμη να υποκαθιστά την είδηση, η επικοινωνία ‘πνίγει’ την ενημέρωση, με αποτέλεσμα κρίσιμα ερωτήματα να μένουν χωρίς απάντηση».
«Αποτελεί παρακαταθήκη ζωής για μας ότι ‘η είδηση είναι ζόρικη υπόθεση’ όταν μάλιστα ενοχλεί», σημειώνει, ενώ κλείνοντας τονίζει πως «η δημοσιογραφία έχει κανόνες δεοντολογίας που πρέπει να τηρούνται σε κάθε περίπτωση».























































