ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Σκοπιανοί κάλεσαν τον Κοτζιά να τους μιλήσει

Οι Σκοπιανοί κάλεσαν τον Κοτζιά να τους μιλήσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, κ. Νικόλα Ποπόσκι (Nikola Poposki), θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Σκόπια, την Πέμπτη στις 25 Αυγούστου, προκειμένου να απευθύνει ομιλία, ως κεντρικός ομιλητής, στην ετήσια Διάσκεψη των Πρέσβεων της χώρας.

Ο κ. Κοτζιάς θα γίνει δεκτός από τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Εμίλ Δημητρίεβ (Emil Dimitriev) και τον Πρόεδρο, κ. Γκιόργκι Ιβάνοφ (Gjorge Ivanov), και θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση και γεύμα εργασίας με τον κ. Νικόλα Ποπόσκι (Nikola Poposki).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου – Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»

ΥΠΕΞ Ελλάδας: «Σταθερός στόχος παραμένει η επανένωση της Μεγαλονήσου» – ΥΠΕΞ Τουρκίας: «Δεν υπάρχει ακόμη κοινό έδαφος για λύση»

Η Δούρου μίλησε τηλεφωνικά με τον Κοτζιά: «Να αποτραπεί μία ακόμα, καταστροφική για τη χώρα, θητεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

Ο Γεραπετρίτης μίλησε στο τηλέφωνο με τον Αιγύπτιο ΥΠΕΞ και «επαναβεβαίωσαν την ισχυρή και διαρκή στρατηγική εταιρική σχέση»

Ράπισμα ΕΛ.Α.Σ. στον -πρώην ΠΑΣΟΚο-ΥΠΕΞ του Μητσοτάκη- Γεραπετρίτη του κατευνασμού: Σταμάτα να λες ψέματα για να συγκαλύψεις τις αποτυχίες σας! Όλες οι απαντήσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...