ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθησαν πέντε ύποπτοι τρομοκράτες στο Μπέρμιγχαμ

Συνελήφθησαν πέντε ύποπτοι τρομοκράτες στο Μπέρμιγχαμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

H αστυνομία των Δυτικών Μίντλαντς ανακοίνωσε ότι μια ειδική ομάδα εξουδετέρωσης βομβών έχει σταλεί στην πόλη του Μπέρμιγχαμ, στην περιοχή «Lee Bank» ως προληπτικό μέτρο, μετά και τις 5 συλλήψεις υπόπτων για τρομοκρατία που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, δύο άνδρες, ηλικίας 32 και 37 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν στην περιοχή «Stoke» του Στάφορντσαιρ, ενώ ακόμη τρεις άνδρες, ηλικίας 18, 24 και 28 ετών, συνελήφθησαν στην πόλη του Μπέρμιγχαμ.

Ετοίμαζαν χτύπημα

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι όλοι οι συλληφθέντες είναι ύποπτοι για τον σχεδιασμό, την προετοιμασία και την υποκίνηση τρομοκρατικών ενεργειών.

Και οι πέντε άνδρες κρατούνται στην αστυνομική διεύθυνση των West Midlands.

Παράλληλα, ένας αριθμός κατοικιών στο Στάφορντσαιρ και στο Μπέρμιγχαμ ερευνήθηκαν από την αστυνομία, στο πλαίσιο της επιχείρησης.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν βασιζόμενες σε «πληροφορίες και αποτελούν μέρος μιας συνεχιζόμενης έρευνας», ανακοίνωσε η αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη-Παναγιώτης Νέστορας: «Το γκαζάκι είναι σαν σφαίρα»

Θεσσαλονίκη: Τι είπαν Ιωακείμοβιτς και Αναστασιάδης για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στα σπίτια τους

Θεσσαλονίκη: Αναζητούν τρεις αντιεξουσιαστές για την εμπρηστική επίθεση-δολοφονία

Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» – «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια δημοκρατία»

Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα του στελέχους της ΝΔ Αφροδίτης Νέστορα, μετά την εμπρηστική επίθεση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr