ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
Συντριπτικό πλήγμα για τον Βασιλιά Κάρολο: Καταρρέει η υποστήριξη προς τη μοναρχία λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Ψαλίδι” 4,5 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων περίπου 500.000 ευρώ από τη μη ανανέωση των συμβάσεων των εργολάβων καθαριότητας, πέτυχε έως σήμερα η Βουλή κατά την εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2016. Τα στοιχεία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης στην συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων την Τετάρτη.
Συγκεκριμένα η συνολική ετήσια εξοικονόμηση των δαπανών της Βουλής μετά την υλοποίηση του νέου προϋπολογισμού ανέρχεται στο ποσό των 4.497.033,44 ευρώ.
-από τη μείωση της αποζημίωσης των βουλευτών εξοικονομήθηκαν 2.054.000 ευρώ, και σε συνάρτηση αυτής 106.000 ευρώ στη δαπάνη της υγειονομικής τους περίθαλψης (ΕΟΠΥΥ), ενώ το επίδομα οργάνωσης γραφείου βουλευτών μειώθηκε κατά 314.626,80 ευρώ. Έτσι, η συνολική εξοικονόμηση δαπανών ανέρχεται στο ποσό των 2.474.626,80 ευρώ.
-ετήσια μείωση 655.000 ευρώ καταγράφηκε από την επαναδιαπραγμάτευση του leasing των βουλευτικών οχημάτων, ενώ 272.850 ευρώ εξοικονομήθηκαν στη σταθερή τηλεφωνία και 64.000 ευρώ στην κινητή τηλεφωνία.
-σε ό,τι αφορά τον τομέα των μισθωμάτων κτιρίων, από την παύση και την αναπροσαρμογή μισθωμάτων αλλά και από τη μίσθωση νέων χώρων προκύπτει ως συνολική εικόνα μείωση δαπανών κατά 555.701,64 ευρώ.
-από τη μη ανανέωση συμβάσεων με τα συνεργεία καθαρισμού, οι δαπάνες στον τομέα της καθαριότητας μειώθηκαν κατά 474.855 ευρώ
























































