ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ψαλίδι” 4,5 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό της Βουλής από τον Βούτση

“Ψαλίδι” 4,5 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό της Βουλής από τον Βούτση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Ψαλίδι” 4,5 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων περίπου 500.000 ευρώ από τη μη ανανέωση των συμβάσεων των εργολάβων καθαριότητας, πέτυχε έως σήμερα η Βουλή κατά την εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2016. Τα στοιχεία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης στην  συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα η συνολική ετήσια εξοικονόμηση των δαπανών της Βουλής μετά την υλοποίηση του νέου προϋπολογισμού ανέρχεται στο ποσό των 4.497.033,44 ευρώ.

Τα επιμέρους στοιχεία έχουν ως εξής:

-από τη μείωση της αποζημίωσης των βουλευτών εξοικονομήθηκαν 2.054.000 ευρώ, και σε συνάρτηση αυτής 106.000 ευρώ στη δαπάνη της υγειονομικής τους περίθαλψης (ΕΟΠΥΥ), ενώ το επίδομα οργάνωσης γραφείου βουλευτών μειώθηκε κατά 314.626,80 ευρώ. Έτσι, η συνολική εξοικονόμηση δαπανών ανέρχεται στο ποσό των 2.474.626,80 ευρώ.

-ετήσια μείωση 655.000 ευρώ καταγράφηκε από την επαναδιαπραγμάτευση του leasing των βουλευτικών οχημάτων, ενώ 272.850 ευρώ εξοικονομήθηκαν στη σταθερή τηλεφωνία και 64.000 ευρώ στην κινητή τηλεφωνία.

-σε ό,τι αφορά τον τομέα των μισθωμάτων κτιρίων, από την παύση και την αναπροσαρμογή μισθωμάτων αλλά και από τη μίσθωση νέων χώρων προκύπτει ως συνολική εικόνα μείωση δαπανών κατά 555.701,64 ευρώ.

-από τη μη ανανέωση συμβάσεων με τα συνεργεία καθαρισμού, οι δαπάνες στον τομέα της καθαριότητας μειώθηκαν κατά 474.855 ευρώ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αβραμόπουλος: Στη Βουλή το αίτημα για την άρση ασυλίας του- Τα τρία αδικήματα που τον βαραίνουν

ΕΛ.Α.Σ: «Θεσμικό φιάσκο» με ευθύνη Μητσοτάκη η «μαζική αποχή» ανώτατων δικαστών για την ηγεσία του Αρείου Πάγου

Πηγές ΕΛ.Α.Σ.: «Δεν θα έχουμε ως μέλη μας βουλευτές της παρούσας Βουλής»

Στα 1.600 ευρώ αυξάνεται το ακατάσχετο όριο στους τραπεζικούς λογαριασμούς για χρέη

Διαλύθηκε η ανύπαρκτη Νέα Αριστερά των υβριστών του Τσίπρα και των φιλότουρκων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...