ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δικαστικό Σώμα, Πραξικόπημα, Πραξικόπημα Τουρκία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία, Φετουλάχ Γκιουλέν,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακόμη 543 δικαστές και εισαγγελείς «είδαν» την πόρτα εξόδου βάση της απόφασης του κορυφαίου δικαστικού συμβουλίου της Τουρκίας το οποίο τους έπαυσε από τα καθήκοντα τους στο πλάισιο εκκαθαρίσεων αξιωματούχων.
Αιτία της εν λόγω απόφασης φαίνεται να είναι οι υπόνοιες περί υποστήριξης τους στον ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος ζει στις ΗΠΑ και οι τουρκικές αρχές τον κατηγορούν ότι βρισκόταν πίσω από την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.
Τα μέλη του Ανώτατου Συμβουλίου Δικαστών και Εισαγγελέων (HSYK) έχουν πλέον παύσει από τα καθήκοντά τους περίπου 3.300 δικαστικούς μετά την 15η Ιουλίου. Συνολικά οι τουρκικές αρχές έχουν απολύσει 80.000 πρόσωπα από τη δημόσια διοίκηση, την εκπαίδευση, το δικαστικό σώμα και τις ένοπλες δυνάμεις, πολλά από τα οποία έχουν ήδη συλληφθεί.























































