ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση ALCO: Kαταρρέει στο 23,4% η ΝΔ - 4 στους 10 δεν έχουν 500 ευρώ στην άκρη
Οι ΗΠΑ χαρακτηρίζουν τη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης «μη βοηθητική και προκλητική» εν μέσω περιφερειακών αντιδράσεων
Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων: Η AGNETA φέρνει ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Σε RED CODE επτά Περιφέρειες
Η Τουρκία ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους της Ινδίας σε εξέγερση
Αλ. Τσίπρας: «Η χώρα βουλιάζει στη διαφθορά με αρχιερέα της διαφθοράς τον κύριο Μητσοτάκη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έχασε, τελικώς, τη μάχη για τη ζωή του ο 29χρονος ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Καρέτσος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρότατα όταν χτυπήθηκε από κεραυνό το απόγευμα της Πέμπτης στην Καρδίτσα.
Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Καρδιτσομαγούλας, Αλέξανδρος Καρέτσος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής, νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Καρδίτσας.
Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τον κρισιμότερο αγώνα της ζωής του, τρεις ημέρες μετά από τον σοβαρότατο τραυματισμό του, όταν και “χτυπήθηκε” από κεραυνό το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης κι ενώ βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Καρδιτσομαγουλας για να προπονηθεί με την ομάδα του.
Δυστυχώς παρά το ότι ο 29χρονος κέρδισε την πρώτη μάχη ουσιαστικά επιστρέφοντας από το θάνατο, τα σοβαρά τραύματα που είχε δεχθεί δεν του επέτρεψαν να κρατηθεί στη ζωή.
























































