ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν είναι ευχάριστα τα μαντάτα για την όραση της 20χρονης τουρίστριας από την Αγγλία η οποία τυφλώθηκε πριν λίγες ημέρες στο Λαγανά Ζακύνθου, μετά από την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νοθευμένων ποτών (“μπόμπες“).
Σύμφωνα με εκτιμήσεις των γιατρών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου νοσηλεύεται, η όρασή της έχει υποστεί πολύ σοβαρή ζημιά και αυτή τη στιγμή το μοναδικό που μπορεί να διακρίνει είναι σχήματα και περιγράμματα.
Τις επόμενες ημέρες θα γίνει αεροδιακομιδή, ώστε να μεταφερθεί στην Αγγλία και να συνεχίσει εκεί τη θεραπεία της.
Πιο θετικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τη νεφρική ανεπάρκεια που επίσης υπέστη η νεαρή κοπέλα, ως συνέπεια της μεθανόλης που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι για να νοθεύουν τα ποτά.
Η άτυχη κοπέλα υποβάλλεται καθημερινά σε αιμοκαθάρσεις, όμως οι θεράποντες ιατροί εκτιμούν πως λαμβάνοντας τη σωστή θεραπεία θα ξεπεράσει το πρόβλημα.
Στο πλευρό της 20χρονης βρίσκονται οι γονείς της, που ταξίδεψαν αμέσως από το Λονδίνο στην Πάτρα.
Η περιπέτεια της άτυχης κοπέλας άρχισε μετά από ένα βράδυ ξέφρενης διασκέδασης σε γνωστό κλαμπ της περιοχής του Λαγανά, όπου κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα νοθευμένου ποτού.
Την επομένη μέρα ήταν καλά στην υγεία της και πήγε για κολύμπι, ωστόσο στη συνέχεια, αφού κοιμήθηκε για δύο συνεχόμενα 24ωρα, όταν ξύπνησε δεν έβλεπε.
Σημειώνεται ότι το Σάββατο το βράδυ στελέχη της Αστυνομίας Ζακύνθου και του τμήματος εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου μετέβησαν στα καταστήματα που διασκέδαζε η άτυχη κοπέλα και πραγματοποίησαν δειγματοληπτικούς ελέγχους στα μπουκάλια των ποτών.























































