ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Μεταμόσχευση,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η γαλλίδα Isabelle Dinoire στην οποία έγινε η πρώτη πετυχημένη μεταμόσχευση προσώπου, πριν από 11 χρόνια.
Το 2005 ήταν 38 ετών όταν το σκυλί της, ράτσας λαμπραντόρ, της επιτέθηκε στο πρόσωπο, καταστρέφοντας ένα τμήμα του. Ορισμένους μήνες μετά, στο γαλλικό νοσοκομείο της Αμιένης, υποβλήθηκε στην πρώτη παγκοσμίως επιτυχημένη μεταμόσχευση προσώπου.

Ο οργανισμός της ωστόσο άρχισε βαθμηδόν να απορρίπτει το μόσχευμα, ενώ οι ισχυρές φαρμακευτικές θεραπείες της οδήγησαν στην εμφάνιση καρκίνου, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα Le Figaro.
Σημειώνεται ότι από το 2005 μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 30 επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις προσώπου σε όλο τον κόσμο.























































