ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, τονίζοντας πως “πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη γιατί 30 χρόνια δεν είχαν εισπράξει ποσά που έπρεπε να έχουν εισπραχθεί”.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Real fm ο κ. Παππάς υπογράμμισε πως ήταν απολύτως παράνομο να μην έχουν τηλεοπτικές άδειες τα κανάλια, ενώ αναφερόμενος στη ΝΔ σημείωσε πως «εμφανίζεται ως θλιβερή ηχώ, εκπροσωπώντας συγκεκριμένα συμφέροντα σταθμών».
Παράλληλα, αναφορικά με το φλέγον θέμα για το μέλλον των εργαζομένων των καναλιών που θα μείνουν εκτός τηλεοτπικού φάσματος, ο Νίκος Παππάς προανήγγειλε πρωτοβουλίες προκειμένου να δοθούν κίνητρα στους νέους ιδιοκτήτες καναλιών.
«Έρχονται οι Φαρισαίοι και υποκριτές να μας πουν τώρα για την ανεργία. Δεν είδα κανέναν να βγαίνει να διαμαρτύρεται όταν έκλεισε το Alter, δεν τους θυμάμαι. Ή όταν μείωσε το προσωπικό του το Mega, o ANT-1 ή το Star» συμπλήρωσε ο Νίκος Παππάς.
Αναφερόμενος στις θεματικές άδειες, ο υπουργός Επικρατείας τοποθέτησε τη συζήτηση στο «πολύ απώτερο μέλλον», λέγοντας συγκεκριμένα:«Αυτό είναι μια συζήτηση που αφορά το πολύ απώτερο μέλλον και θα ξεκινήσει, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης και των περιφερειακών σταθμών σε όλη την Ελλάδα. Δεν αφορά τον παρόντα χρόνο».
























































