ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε ο θάνατος σε τροχαίο του δημοσιογράφου Λάμπρου Χαβέλα το μεσημέρι της Κυριακής.
Ο 45χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα στο Νέο Ψυχικό όταν οδηγός αυτοκινήτου έκανε έναν ελιγμό, προσπαθώντας να μπει στον παράδρομο της οδού Αγίου Γεωργίου στο ρεύμα προς Κηφισιά, παρασύροντας την μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε ο δημοσιογράφος.
Κατά τον ελιγμό το Ι.Χ. που οδηγούσε ένας 45χρονος παρέσυρε τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο Λάμπρος Χαβέλας.
Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο όμως παρέλαβε χωρίς αισθήσεις τον άτυχο δημοσιογράφο.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.
Ο Λάμπρος Χαβέλας είχε εργαστεί στον ΑΝΤ1, στο Star, σε ενημερωτικές ιστοσελίδες, ενώ η τελευταία του εργασία του ήταν στο κανάλι Έψιλον.
























































