ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ποτέ ξανά άνεργη Πρωτομαγιά” στις 11 στην πλατεία Κλαυθμώνος

“Ποτέ ξανά άνεργη Πρωτομαγιά” στις 11 στην πλατεία Κλαυθμώνος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς καλούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Στην Αθήνα η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας θα γίνει στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος με κεντρικό σύνθημα «Ποτέ ξανά άνεργη Πρωτομαγιά».

«Αυτή την ιστορική μέρα της 1ης Μάη οι Έλληνες εργαζόμενοι, ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους σ’ όλο τον κόσμο που παλεύουν ενάντια στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις κοινωνικές διακρίσεις, στη ξενοφοβία, στο ρατσισμό. Το μέγεθος της επίθεσης που έχουμε δεχτεί στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα επιβάλει σε όλους τους εργαζόμενους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να ανατρέψουμε τις μνημονιακές πολιτικές που κατέστρεψαν ό,τι με κόπο αποκτήσαμε τα τελευταία εκατό χρόνια» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει ξεχωριστή συγκέντρωση στις 10 το πρωί στο Σύνταγμα και προσυγκεντρώσεις στις 9.30 όπου θα ακουστούν ποιήματα και ιστορικά στοιχεία για την Πρωτομαγιά.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στεφάνια θα κατατεθούν στο Πολυτεχνείο στις 8.45 π.μ. και στο σκοπευτήριο της Καισαριανής στις 9.30.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία στο Δημόσιο στις 13 Μαΐου

Η πιο κρύα Πρωτομαγιά των τελευταίων 40 ετών στην Ελλάδα – Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία

Παρίσι: Οι Γάλλοι Ελευθεροτέκτονες τίμησαν και φέτος την Εργατική Πρωτομαγιά – Γκιγιόμ Τρισάρ: «Η Δημοκρατία δεν είναι ποτέ δεδομένη»

Αλέξης Τσίπρας: «Η φετινή Πρωτομαγιά αρχή για μια πορεία δικαιοσύνης, αλληλεγγύης και εντιμότητας, που έχει ανάγκη η πατρίδα μας»

Νίκος Δένδιας: «Η Πρωτομαγιά υπενθυμίζει τους αγώνες που θεμελίωσαν τα εργασιακά δικαιώματα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr