ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς της Βραζιλίας, ο 54χρονος Domingos Montagner, βρήκε τραγικό τέλος, όταν πνίγηκε ενώ έκανε μπάνιο σε ποτάμι.
Ο 54χρονος, μετά το πέρας των εξωτερικών γυρισμάτων ενός επεισοδίου της σαπουνόπερας που πρωταγωνιστεί, πήγε με συνάδελφο του για μπάνιο στο διπλανό ποτάμι.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η συνάδελφος του, ο ηθοποιός παρασύρθηκε από τα ισχυρά ρεύματα και στις εκκλήσεις του για βοήθεια δεν ανταποκρίθηκε κανείς, καθώς όλοι νόμιζαν ότι επρόκειτο για γυρίσματα της σειράς.
Όπως απεδείχθη ο άτυχος ηθοποιός επέλεξε να κάνει μπάνιο σε ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο σημείο του ποταμού, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει.
Λίγες ώρες μετά το συμβάν, οι ομάδες διάσωσης βρήκαν το άψυχο σώματα του δημοφιλούς ηθοποιού στο νερό, 300 μέτρα από το σημείο που είχε πνιγεί.
Ο Montagner είχε γεννηθεί στο Σάο Πάολο και πριν ξεκινήσει καριέρα του ως ηθοποιός εργαζόταν σε τσίρκο. Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Luciana Lima, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά.























































