ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η τράπεζα Citi, ο επικεφαλής οικονομολόγος της οποίας Βίλεμ Μπάτερ ήταν εκείνος που επινόησε τον όρο Grexit για να περιγράψει το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, δεν πιστεύει πλέον ότι αυτό το σενάριο είναι πιθανό, γράφει η εφημερίδα Financial Times.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αναλυτές της Citi θεωρούν ότι οι πολλαπλές κρίσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη -από το προσφυγικό μέχρι το δημοψήφισμα υπέρ του Brexit και το αποτυχημένο πραξικόπημα στη γειτονική Τουρκία- θα έχουν ως αποτέλεσμα τη χαλάρωση των πιέσεων στην Ελλάδα από τους πιστωτές της. Έτσι, η τράπεζα έβγαλε το Grexit από τα ενδεχόμενα “βασικά σενάρια” της για τα επόμενα 1-3 χρόνια.
«Το πολιτικό σκηνικό τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη έχει γίνει λιγότερο πρόσφορο για πολύ αρνητικά αποτελέσματα. Κατά συνέπεια, αποσύρουμε από το βασικό σενάριό μας την πιθανότητα αποχώρησης της Ελλάδας από την ευρωζώνη για τα επόμενα 1-3 χρόνια», ανέφερε η επικεφαλής αναλύτρια της τράπεζας, Τζάντα Τζάνι.
























































