ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κεφαλονιά,


















































Πληροφορίες: Ο Μάρκο Ρούμπιο προσανατολίζεται να αντικαταστήσει τον Τόμας Μπάρακ με τον Ντέιβιντ Πετρέους
Ο Νίκος Δένδιας «ρίχνει» 63,5 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των Στρατιωτικών Εργοστασίων
Νεκρή γυναίκα στο Κουφονήσι - Μοιραία η βουτιά στη θάλασσα από ημερόπλοιο
Πνινάτ Γιανάι (Ισραηλινή Πρεσβευτής Αθήνα): «Η Ελλάδα είναι ένας πραγματικός φίλος και στρατηγικός σύμμαχος του Ισραήλ»
«Οι γενοκτόνοι θα χάσουν», είπε ο Ερντογάν στην πρώτη ομιλία μετά την επίθεση του Ισραήλ στην Ιντλίμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα τραγικό περιστατικό, σημειώθηκε τη Δευτέρα στην Κεφαλονιά σε λεωφορείο του δήμου που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Πόρο προς Αργοστόλι.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο inkefalonia.gr ο 60χρονος οδηγός έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα το λεωφορείο να πέσει σε παρακείμενη μάντρα, λίγο μετά την περιοχή Σιμωτάτα.
Αμέσως στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική υπηρεσία και ασθενοφόρο για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ο οποίος όμως ήταν ήδη νεκρός.
Ευτυχώς κανείς από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο άτυχος άνδρας «προδόθηκε» από την καρδιά του, την ώρα που οδηγούσε.























































