ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τίναξαν την μπάνκα στον αέρα οι Μπακς για τον Αντετοκούνμπο

Τίναξαν την μπάνκα στον αέρα οι Μπακς για τον  Αντετοκούνμπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμφώνησε με τους Μιλγουόκι Μπακς στους οποίους θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το 2021. Ο Έλληνας φόργουορντ την τετραετία 2017-21 θα λάβει περισσότερα από 100.000.000 δολάρια (μικτά) κάτι που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα αθλητή.

Ο Αντετοκούνμπο τη σεζόν που ξεκινά θα λάβει περίπου 3.000.000 δολάρια και από το 2017 θα τρέξει το νέο ηγεμονικό συμβόλαιο.

Σημαντική λεπτομέρεια αποτελούν τα bonus

Σημαντική λεπτομέρεια για το νέο αυτό συμβόλαιο αποτελούν τα bonus που υπάρχουν, δύο εκ των οποίων είναι η συμμετοχή του σε All Star Game και η παρουσία του σε περισσότερα από 70 παιχνίδια. Οι συνολικές απολαβές μόνο των bonus φτάνουν τα 6.000.000 δολάρια.

Το συμβόλαιο της επέκτασης της συνεργασίας θα υπογραφεί μεθαύριο (21/09) οπότε και θα το ανακοινώσουν επίσημα οι δύο πλευρές.

Μέχρι τώρα έχει εισπράξει 5,5 εκατομμύρια δολάρια και του χρόνου άλλα 3, οπότε συνολικά 8,5 και με τα υπόλοιπα – υγεία να έχει – θ’ αγγίξει τα 115 εκ. σε ηλικία 25 ετών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ίζακ Μπόνγκα στην Allwyn Hellas: «Θέλω ο αντίπαλός μου να περάσει τη χειρότερη δυνατή μέρα» – Η άμυνα, ο Ομπράντοβιτς και στόχος του 8ου ευρωπαϊκού

Euroleague: Στον τελικό του Super Cup ο Ολυμπιακός 92-90 τη Φενέρμπαχτσε

Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ: Από τη σκέψη να παρατήσει το μπάσκετ στο όνειρο της EuroLeague

Μπατίστ, Ρίβερς, Πρέλεβιτς και Αρλάουκας αποκαλύπτουν τι εξακολουθεί να τους «ηλεκτρίζει» όταν θυμούνται τα ελληνικά παρκέ

Allwyn Hellas και Euroleague Basketball μαζί στον δρόμο για τη δόξα – Η Allwyn Hellas γίνεται Official Partner της EuroLeague και του ΒΚΤ EuroCup για τα επόμενα τρία χρόνια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr